Carry On My Wayward Son

Nu mai precizez scuzele de rigoare. Blogul ăsta se cam duce la vale.
Aşa, ca de început vreau să vă recomand un film. Silver Linings Playbook.

Life doesn't always go according to plan. Pat Solatano (Bradley Cooper) has lost everything -- his house, his job, and his wife. He now finds himself living back with his mother (Jacki Weaver) and father (Robert DeNiro) after spending eight months is a state institution on a plea bargain. Pat is determined to rebuild his life, remain positive and reunite with his wife, despite the challenging circumstances of their separation. All Pat's parents want is for him to get back on his feet-and to share their family's obsession with the Philadelphia Eagles football team. When Pat meets Tiffany (Jennifer Lawrence), a mysterious girl with problems of her own, things get complicated. Tiffany offers to help Pat reconnect with his wife, but only if he'll do something very important for her in return. As their deal plays out, an unexpected bond begins to form between them, and silver linings appear in both of their lives. -- (C) Weinstein



L-am văzut ieri. Pentru că am auzit că Jen Lawrence are un rol simpatic. E în principal povestea ciudată americană de dragoste, în care doi oameni incompleţi şi cu "defecte" găsesc confort unul în celălalt. Actorii sunt superbi, iar felul în care e filmat şi scris e impresionant. Sunt foarte multe detalii de bun gust care îl transformă în film de oscar. 

Şi în planul muzică, v-aş spune de Mumford and Sons şi Of Monsters and Men, care sunt pe planul power folk-rock. Şi de Kansas - Carry On My Wayward Son (1976), care este melodia de sfârşit de sezon pentru Supernatural. Bineînţeles că are legătură cu fandomul. Dar e rock clasic şi sună superb.

Hm. Altceva? Ieşirea mea din bârlog direct în societate a fost obositoare. Nu mai vreau la şcoalăăăă. E extenuant să ieşi din casăăă. Am o perioadă în care lenea doare. Şi tot ce vreau să fac e să mă uit la Supernatural şi la Being Human UK. 
Am zis de Being Human? E un serial britanic în care un vampir cu un trecut sângeros, o fantomă ce a avut o moarte violentă şi un vârcolac tocilar şi cu dublă personalitate încearcă să fie umani, trăind împreună. Am început să mă uit pentru că Aidan Turner joacă vampirul, dar mi-a plăcut şi am ajuns la sezonul 3 între timp.
Mitchell, vampirul, George, vârcolacul şi Annie, fantoma.

Cât despre Supernatural, devine din ce în ce mai heartwrenching şi mai dramatic. Dean şi-a vândut sufletul de vreo două ori, Sam are dublă personalitate, toată lumea moare, o grămadă de demoni atacă, se deschide un portal spre iad şi tot felul de fillăre ce te ţin ca pe ace. Scuze de spoilăre. Dar e un serial genial, tipic american, plin de acţiune, epic.
Jur că am să-i răpesc pe ăştia doi într-o zi şi
am să-i încui în subsol. Dean şi Sam Winchester, aka Jensen Ackles
şi Jared Padalecki.
Mi-am schimbat RAM-ul la laptop. Îl aveam de 500 de mega, iar acum e de 2 giga. Merge superbine. Şi sunt mândră de puiuţul meu. Cel puţin nu mai stau ca proasta în faţa lui aşteptând să se deblocheze.

Azi au venit trei colege la mine, ca să facem proiectul la civică (o scenetă în care să evidenţiem o legătură dintre şcoală şi comunitate). Ne-am distrat, am mers cu sania după ce am terminat, am jucat pingpong şi 10 fingers. Ne-am prostit, făcut poze şi filmat  (în timp ce făceam provocări tâmpite). A fost drăguţ să ştiu că nu mi-am pierdut în totalitate abilităţile sociale. 

Nu prea fac chestii interesante, nu? 
Nu pot să cred că am ajuns să postez doar o dată pe săptămână. Şi nici nu scriu prea mult. Blogul ăsta a devenit un fel de jurnal narcisist. Probabil o să-l abandonez la un moment dat, ca pe cel vechi.
Dar vă mulţumesc că-mi citiţi pocărioarele.

6 comentarii:

  1. Yeey, macar nu sunt singura care se gandeste sa-i fure pe Dean si Sammy! <3

    Criss

    RăspundețiȘtergere
  2. Sună interesant serialul ăsta britanic. Cred că am să măuit la el atunci când mă mai eliberez şi eu de şcoală. Cât despre Silver Linings Playbook, nu ştiam că a apărut în România, văzusem ceva de februarie, dar oricând ar apărea, îl aştept cu braţele deschise că m-au cucerit actorii. Şi scenariul am auzit că-i interesant. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, eu am văzut SLP online :)
      Da, scenariul e indeed briliant.
      xox, Semi.

      Ștergere
  3. -Nu am auzit in viata mea de filme si de primul serial , de Supernatural mai auzeam in reviste :) .

    -Zici ca lenea doare ? Stiu cum e .

    -Calculatorul meu are ... 100 si ceva de giga , cred , si acum cateva zile nu se mai deschidea pentru ca era plin . Asa ca tata s-a apucat de umblat prin contul meu si apar niste chetii pe care nu le vazusem de 2 ani ... eh , chestii =))

    -Noi la civica nu facem nimic . Proful arata fix ca Ponta , si in timpul orei dormim , desenam , orice , in timp ce proful crede ca ne preda =)) . Mi-e mila de el =)) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, cred că vrei să spui mega... 100 de giga? Nu te cred.
      Noi avem o profă extraordinar de amuzantă. Nu facem nimic toată ora, şi ea se strâmbă la noi şi face glume faine.

      Ștergere
  4. Noa ăsta îi fain,filmu.Şi eu l-am văzut.Şi heii,de ce naiba spui că blogul se cam duce la vale?BA NU,NU SE DUCE!ŞI să şti că nu eşti singura leneşă înrăită de pe aici care face greva(Le PANDA se bagăă).

    RăspundețiȘtergere

Comment, pretty please with cherry on top?


up