Stayin' Alive

Stau, ascultând Stayin' Alive şi chicotind ca şi cum tocmai am scăpat de la spitalul de nebuni. Şi de asta nu ar trebui să am parte de vacanţe prea lungi. Pentru că.
Nu am ieşit din pijamale de două săptămâni (ultima oară când am ieşit din casă a fost pe 31 dec, când am fost la film; singură, deci nu se pune). Lipsa socializării duce, prin urmare, la o stare mintală nefavorabilă. Dorm zece ore pe noapte. Imaginaţi-vă cum o să mă simt când o să mă duc la şcoală cu doar cinci ore de somn. Aşa. Inhabitez această cameră de trei săptămâni, ieşind doar pentru gustărele (majoritatea în mijlocul nopţii), cu draperiile trase, ghemuită pe scaun şi scrolind aiurea online. Bine. V-am prezentat situaţia oribilă în care mă aflu. Am să tac.
În timp ce eram pe deviantart, m-a pocnit şi pe mine o idee. Tătă lumea desenează în ziua de azi chestii. Vreau şi eu să fac fanart. Aşa că mă duc frumuşel şi îmi downloadez PaintTool SAI. Şi un lineart simplu, cu o tipă anime. Şi dăi mamă, cu bucketfiller-ul, încercând să o fac să arate ca OC-ul meu dintr-un fanfic. Colorez eu ce colorez, pixel cu pixel. Mi-a luat o oră să-i colorez părul ăla. Sunt dezastruoasă. Mi-am comparat capodopera cu originalul color. A mea arată ca scoasă dintr-o carte de colorat pentru copii. Mda. Nu am talent la virtual art. Deci dacă nici să colorez nu pot, dapăi de contur ce să mai zic... Aş pune capodopera aci, dar am şters-o (şi am şi golit recycle bin-ul), după un moment ciudat de rage quit. Mi-am dat seama după aia că trebuia să râdeţi şi voi de ea. Oops. Nici cu un creion real nu mă prea pricep pot să desenez. În fine.
Am editat pagina cu muzică. Ar trebui editată în fiecare săptămână dacă ar fi să conţină un player. Aşa că am pus patruzeci de trupe care îmi plac, în ordine alfabetică. Poate ar trebui să schimb şi tema blogului. M-am cam plictisit de ea. Am să caut ceva interesant later. End of story.
În aprilie anul trecut mi-am făcut cont de pottermore. Mi-a ieşit prima oară că sunt Hufflepuff. Al doilea cont, din iulie, spunea că sunt Ravenclaw. Mi-am făcut un alt cont, zilele trecute din plictiseală. Pottermore-ul nu mai e cine ştie ce acum, dar vroiam să văd ce baghetă şi ce casă iese. Măr, păr de unicorn, 12 inchi şi swishy. Şi Slytherin. Muhaha. Sunt malefică. Şi divergentă. Făcusem un alt test online după şi spunea că merg cu Griffindor. Minunat. Eu ce să cred? Am făcut mai muuuulte teste şi în majoritate, sunt Slytherin. Deci. În concluzie. Noua mea descriere ar trebui să includă: "manipulatoare şi şireată". Şi verdele arată bine pe mine. Mda. Viperină. Rea. Mă pot obişnui cu asta. Bine. Mă opresc. Sunt ciudată.
Tot mai am teme. Şi mai e o zi jumate de vacanţă. Argh. Când au zburat trei săptămâni? Nu vreau la şcoalăăăă T.T
Bine. Plec. Am să scriu poate în decursul următoarei săptămâni cât de incomod mă simt în societate.
A raportat cârtiţa voastră din bârlogul ei lipsit de lumină.

4 comentarii:

  1. Eu n-aş ieşi din cameră pentru nimic în lume. Vreau să-mi mut toaleta aici. Şi frigiderul.
    Singurul lucru care mă bucură la venirea şcolii e că vine mai repede vacanţa de vară. Dar nu e dreept. Decât patru luni din doişpe avem şi noi liber -.-
    Dar mie îmi place tema blogului :o3 Şi felul în care se colorează 'finding words' când îmi pun cursorul pe el e aşa cute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :]
      Ikr?
      Bine, atunci o mai las oleacă (şi aşa mi-e lene să caut teme...)
      xox, Semi.

      Ștergere
  2. Nu eşti singura,Semi.Şi eu sunt cam lipsită de socializare,pentru că,vezi tu,prefer telefonul!O.O Oh,God,o să mor de cancer la creier!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-ţi face griji, şi eu m-am izolat complet de societate în vacantă, aşa că nu eşti singura care stătea în pijamale toată ziua. :))

    RăspundețiȘtergere

Comment, pretty please with cherry on top?


up