Uite, mami, postez

[Personajul meu îşi face intrarea fară ocolişuri, ignorând vântul tăcerii ce bate pe aici. Hai să sărim peste scuzele de rigoare]
Astăzi vom vorbi despre licantropia mea nocturnă. În fiecare noapte mă transform într-un cocon de idei fantasmagorice, pe care mintea mea nu le poate reţine pe o durată mare de timp; internetul meu e scos din priza înainte de 10pm, nu-mi place să scriu in Word şi lenea nu îmi permite să scriu de mână. V-aţi prins. Acesta este motivul absenţei mele pe acest fir de web. Jalnic, isn't it? [damn, tot am dat scuze]

Licantropia mea mai include şi dorinţa foarte mare de a folosi Photoshop la ore anormale. Da, da, mi-am intrat în ritm. Ce pot spune, iubesc procesul de photoshopare, dar nu şi rezultatele, din păcate. Sunt bâtă.
Pe lângă asta, m-am trezit noaptea trecută cu o întrebare. Vedeţi voi, în Supernatural (se putea să nu aduc vorba?) e chestia asta care face aşa: dacă îngropi în mijlocul unei intersecţii (de drumuri, obv) o cutie care conţine nuj ce hoodoo (da, hoodoo, nu voodoo) cu tibii de mâţă şi verbină plus o poză de a ta, invoci un demon "vânzător". Tu spui ce vrei, iar domnu' Crossroads îţi spune preţul : în jur de zece ani te lasă cu achiziţionarea şi dup' aia vine şi-ţi ia sufleţelul in Iad. Pe scurt, îţi vinzi sufleţelul. Şi mă întrebam io, pe ce mi-aş vinde sufletul cu 10 ani avans. Baaaah. Superputeri? Mereu mi-am dorit să opresc timpul. Probabil aş folosi-o să dorm mai mult, sau să iau 10 la examene, sau să citesc mai mult (nu am citit deloc, nema, nica zilele astea; şi e vacanţă!). Sau să fiu imortală (fără vampirisme). Ar fi fain să vezi lumea îmbătrânind şi tu să stai veşnic 5ever. Dar cu una din aceste două cereri, nu ai putea evita să fii omorât în mod sângeros de copoii iadului (hellhounds) când vin să îţi racoleze sufletul? În fine, cred oricum că cererea ar fi respinsă. Dar ce altceva mi-aş putea fucking dori? [pauză][pauză][pauză] Nu fucking ştiu.

Îmi place să dezbat utilitatea fonturilor simple.
De exemplu; îmi place cel mai mult să folosesc Georgia (qwertyuiopasdfghjklzxccvbnm) cu puţin spacing, italic şi padding arată super fain, inteligent şi rafinat, mai ales pe edit-uri -chestiile pe care le fac în ps- [nu există exemple pentru că blogspot e retardat şi mi-e lene să dau cu haştemeleul]
Pe blogul asta folosesc Verdana (ce citiţi acuma). Şi se comportă ok, cred.
Comic Sans e total retardat. Foloseşti fontul ăsta numai când vrei să-ţi baţi joc de ceva. Eram la nuş'ce oră la şcoală şi vine unu (sau doi sau patru - e pe caz multiplu) cu prezentare powerpoint. Băăă. NU FUCKING FOLOSEŞTI COMIC SANS. Comic Sans e pentru ăştia proşti. Chicotesc ca o raţă de fiecare dată când cineva vine cu prezentare scrisă în Comic Sans. Copii, nu fucking folosiţi Comic Sans, la naiba. Până şi Times New Roman e mai ok. [blogspot nu îl are aci....yay?]
Times New Roman e banal şi puţin enervant. E prea ascuţit. (qwertyuiopasdfghjklzxccvbnm)
Courier e fain. (qwertyuiopasdfghjklzxccvbnm); când vrei să pari hipster şi old-fashioned, adică never.
Trebuchet e simpatic.(qwertyuiopasdfghjklzxccvbnm)
Helvetica e lunguieţ şi înghesuit şi mi-e personal nu-mi place.(qwertyuiopasdfghjklzxccvbnm)
Arial m-a enervat dintotdeauna, nu ştiu de ce. (qwertyuiopasdfghjklzxccvbnm)
Deci şi prin urmare; copii, folosiţi Georgia, Verdana şi Trebuchet.

Mi-am petrecut ultimele zile încercând să-l învăţ pe unul din amicii mei de pe Tumblr cum să-mi pronunţe numele [epic faaaaail] - tipul e german. Am o mulţime de prieteni "imaginari"; Beth, care e din Canada, Phil, din Germania, Dan, din US (şi sunt câţiva sparks flying; long story) şiii stop, că pierd idea. Am mai mulţi prieteni de pe partea cealaltă a mapamondului decât am în viaţa reală. dun dun dun. Skype ajută. Totuşi, am avut şi nişte experienţe neplăcute. Am dormit la M&Ms săptămâna trecută şi am intrat tăte trei pe Omegle (eram deghizate; eu purtam un halat de baie roşu fluflos, o cască de construţie pictată curcubeicesc, ochelari hipster care aveau o mustaţă ce atârna sub nas; M1 avea ochelari de soare mari şi roşii; M2 o bentiţă cu chestiuţă ce semăna cu o beretă, eşarfă şi ochelari cu rame în formă de inimă -scuze pentru detalii, dar tre' să recunoaşteţi că suntem genii-). Am întâlnit nişte tipi tari şi hm-hm sexoşi (ex; un tip din Australia care pretindea că are boomerang şi o iubită koala; era fucking shirtless). Şiii un alt dudă, care era de vârsta noastră, nu tocmai frumuşel, dar simpatic. Făcea nişte glume adorabile şi era British. Vorbirăm noi ce vorbirăm şi nu ştiu cum se face dar ajungem într-o zonă dirty. M&Ms sunt out şi eu rămân cu puştiul. Deşteptul spune că he's got the hots for me. Băăăi, băi, băi. Era chiar amuzant şi simpatic şi a trebuit să strice totul. De ce trebuie ca tătă lumea să meargă pe subiectul ăla? Frate, nu poţi discuta cu cineva pe teme normale, chiar şi pentru mai puţin de zece minute? Gawd. În fine, am abortat şi mi-a dat numele lui de Skype şi eu am zis că-l adaug, ca să nu par ţărancă. Şi I'm out, frate.

Oh, uite, uite, un post lung. Am o tema colosală la mate şi încă două teste la română; Şi doar 3 ducking zile. I'm ducked. -da, da, duck; un typo a stârnit acest argou la noi în bisericuţă; tătă lumea joacă ledformice-.
Smell ya later, bitches.

8 comentarii:

  1. Finally , we missed ya !
    1)Tu chiar ai vocabular , mamica !
    2)Si eu sufar de licantropie nocturna , de-aia m-am obisnuit sa dorm ziua , ca sa pot sta treaza noaptea si sa-mi notez ideile :D .
    3)Nici eu nu fucking stiu pe ce mi-as vinde sufletul. Poate sa ma lase sa conduc iadul , asta ar merita .
    4)Cat despre fonturi , si eu ador Georgia . Iar comic sans e aoleu oribil ce retardat foloseste comic sans ?
    5)Tu si M1 si M2 sunteti geniiiii =)) . N-as avea curaj sa vorbesc cu straini pe Skype sau Omegle (ce-o fi si aia) .
    Si mersi ca mi-ai amintit de tema . Fuuuu , cine a inventat scoala ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1) Haha, mersi! Credeam că m-am cam lăsat, pentru că în ultimul timp citesc numai in engleză.
      2) Well, la mine se aude şi nu pot să colind prin casă, aşa, în bătaia nopţii.
      3) De fapt, regele iadului din spn şi-a vândut sufletul pentru câţiva cm sub centură înainte să devină demon :]
      4) ikr?
      5) Mulţumim :)
      Lucifer?
      xox, Semi.

      Ștergere
  2. Pfff,nu eşti singura care noapte se..transformă:)).Eu dintr-un panda mă transform în..în..vise:)).Uhmm,nu ştiuu.

    Eu nu prea le am co fonturile(fundurile).Sincer,eu prefer orice tip de font.Atâta timp cât se vede clar,arată bine şi etc. etc. e alesul meu!:D

    Welcome back,you sweet cookie!I have missed you!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aw.Me loves you.

    E doar vina ta că nu mai pot intra pe Omegle video fără să-mi amintesc de momentele traumatizante prin care am trecut în seara aia.

    E doar vina mea că nu mă mai pot uita sub pat și că am un sentiment de neliniște atunci când văd un cuțit.Dar dacă eu nu pot,nici ție nu-țti dau voie.Nu uita ,they're gonna get you.

    Oh,văd că în sfârșit mi-au fost recunoscute abilitățile de geniu.Păcat că nu pot spune același lucru despre M1.Știm amândouă că e doar un suflet rătăcitor,obsedat de led.


    Nhey, aka M2

    RăspundețiȘtergere
  4. Aaa, cat am asteptat un post de la tine! I really missed you!
    Si eu am licantropie nocturna, I guess... Nu-mi dorm noptiile pentru ca-mi "scriu" carti in minte, iar diminetile mi le irosesc in fata Word-ului nestiind ce naiba sa scriu.
    Mi-a placut partea cu fonturile. Eu folosesc Bookman Old Style, Book Antiqua si Baskerville Old Face, de cele mai multe ori; Comic San Ms never ever ever... prea de messenger-osi, facebook-isti, meh..
    Oh, and Omegle. Daaa... I feel you. Nici nu stii de cati oameni asa am dat. Era odata un tip care arata exact ca si Matthew Lewis! Si na' am vorbit, chestii chestii.. pana ma intreaba: "Do you want to see my new underwear?". Obviously, l-am next-uit, dar am mai dat din nou de el dupa aia si parea atat de keen sa-si arate chilotii ca n-am avut ce face. Erau cu Patrick din Spongebob, deci o fost okay, n-am avut parte de traume prea mari :D
    Si vreau si eu Supernatural da n-am nici un gram de timp, unf... Vreau neaparat Destiel, ca deja nu mai suport de cate gif-uri am vazut pe Tumblr cu ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că lumea mai trece pe aici <33
      Vai doamne, îl iubesc pe Matt Lewis :3
      DESTIEEEEEEEL T_____________T

      Ștergere

Comment, pretty please with cherry on top?


up