21st my dears

Scrollesc pe tumblr ca o fiinţă lipsită de activitate socială ce sunt. Adică mă torturez cu posturi lacrimogene şi cu fanficuri ce-mi sparg sufleţelul meu încercat de ger. Viaţa e grea atunci când faci parte dintr-un fandom disperat(mai multe, în cazul meu).

Katy va primi în mod sigur cel mai tare cadou la Secret Santa anul ăsta. De ce? Pentru că i-l cumpăr eu. Ea, care va citi acest post, ştie deja că i-am luat noul album al lui Taylor Swift, Red, jurnalul de care am precizat postul trecut (she really wanted it). Şi some jewlery. Because she's a goddamn awesome deskmate. Eu în schimb, primesc de la un copil ciudat, mediocru şi mai presus de toate, băiat. Să îl ferească sfintele prăjituri dacă îmi cumpără ceva nepotrivit.

Am realizat că. că. că. am media zece peste tot. La toate materiile. Mai puţin la chimie, unde am media o.p.t. Opt. Fuck. This. Shit. Până şi la mate am zece. Nu am mai avut zece la mate din clasa a cincea, semestrul întâi. Pe bune? De ce, chimie nenorocită?

Încă nu ştiu ce vreau de x-mas. Mă gândeam că dacă tot mi se termină parfumul favorit (ceva de la Yves Rocher, cu trandafir şi scoarţă de copac scorţişoară), să o pun pe mama să-mi cumpere o sticluţă mai mare. Şi poate nişte mărunţiş. Aşa, de un film sau două, şi o rundă de shopping, după anul nou.

Aveţi idee cât de greu este să cumpăraţi cadou unui tip pe care îl placi la nebunie? Şi pe care nu l-ai văzut faţă în faţă? Mda. E nespus de greu. Well. Mai ţineţi minte penpalul meu din US, de acum patru-cinci postări? Ei bene, hm, relaţia noastră a avansat la un grad, hm, superior, if you know what I mean. Am sfârşit luându-i o agendă scumpă, o felicitare adorabilă, şiiii, i-am împletit eu o brăţară drăguţă, lată. Mâine o să duc coletul la poştă. Probabil o să mă coste o avere să-l trimit tocmai în Michigan. Dar ce mai. Am bf în ţară străină. Ciuciu.

Vreau vacanţăăăăă. Acum. Mă rog, mâine am ore scurte, până la doişpe. Şi vineri tre' să mă duc de la nouă ca să ne treacă mediile şi să terminăm buisnessul cu secret santa. En fin. Practic, e vacanţă. Enjoy this short shit, folks.

Uff, iar a ieşit scurt. Se pare că-mi pierd capacitatea de a bate câmpii. Bye.

5 comentarii:

  1. Deci. Nu înţeleg cum o fată aşa afagfd ca tine să aibe o viaţă "lipsită de activitate socială". N-are sens. Aia-s eu. Şi mintea mi se blochează aici.
    Şi cât a costat Red? :3 Că vreau şi eu să i-l cumpăr unei prietene. Tot aşa, o bf pe care nici măcar n-o cunosc :))
    Gataa, vreau şi eu un penpal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Well. No possible explaination. Asta spune şi scumpul meu penpal.
      Red e 35 de leuţi drăguţi.
      Păi, site-urile de hosting pentru ad-uri de penpal te aşteaptă :)

      Ștergere
  2. Duuhhh,ce chimie idioată.Sau ce profă idioată mai bine zis,pentru că dacă era cât de cât OK profa aia,nu îţi strica media DOAR la chimie.Oricum ai un blog suuper megga fainn şi îl voi urmări de-acum încolo!:x

    RăspundețiȘtergere
  3. Uuh! Vreau și eu Red! :O Poate imi fac singura un cadou.. eu una ador chimia. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nominalizaree :)
    http://rose-books.blogspot.ro/2012/12/nominalizari.html

    RăspundețiȘtergere

Comment, pretty please with cherry on top?


up