Blabbering

Eeeh. Mi-a adus teza la geogra. Ştiţi că spuneam eu cândva că făcusei o brânză movulie? Eeh. Am luat 9,55. Se pare că mă cam subestimez. Hehe. Dar îmi pare bine. Mai am la mate de primit teza. Şi simulările de săptămâna viitoare de dat. Uufgh.

Dar printre aceste zile grele de toceală stupidă, mi-am găsit ceva de făcut. Mda, tipic mie. Găsesc distracţii fix atunci când trebuie să mă concentrez la ceva. În fine. Butonez şi mă dau cu placa pe net şi dau peste un site de penpaling. Unde oamenii dau anunţuri în care dau sfoară-n ţară că-şi caută camarazi de schimbuit emailuri. Scrolesc, amuzată de anunţuri stupide de genul "open for skyping. you can do a strip for me too" sau "im 50 and i want to make some friends. like 14 year olds girls" sau "im 11 and i wanna get a boyfriend". Dar am citit un anunţ interesant al unui tip de paişpe ani din US care căuta un penpal cu care să vorbească. Doar să vorbească cu el. Mi s-a părut destul de interesant. Aşa că i-am trimis un email. Bineînţeles, nu cu numele meu commplicat pe româneşte; online, îmi spun Lily. E un nume drăguţ. (uh, am multe nickname-uri online: Evvie, Semiscrisa, Chazelle, Lily...). Şi eu cred că asta căutam de fapt. Cineva cu care să vorbesc vrute şi nevrute. Şi de două zile, noi ne trimitem emailuri. E perfect. Nu ne judecăm, ci doar ne descărcăm unul pe altul. E puţin cam dificil însă. Timezoneul din Michigan e cu şapte ore mai devreme decât al nostru. El poate să vorbească dupăamiaza, dar eu trebuie să stau după miezul nopţii. Dar nu mă deranjează chiar aşa de mult. În orice caz, ne înţelegem de minune. Totuşi mă simt prost că nu-mi ştie numele real, dar parcă nu i-aş da un nume românesc complicat pe care să-l considere idiotic. Eu, ştiidu-i numele real m-am folosit în mod murdar de facebook. De pe contul lu' fratemiu, că eu nu folosesc reţele dinastea inutile. (bine, bine, s-au dovedit a fi utile la stălkuit lumea) Şiiiii. Uf. Nu doar că are cea mai adorabilă personalitate, dar are şi un zâmbet de miliarde. Dar tot mă simt prost, căci el nu pare să fi minţit până acum. Dar totul e perfect. Bine. Bine. Poate că mă consideraţi sărită de pe fix, dar ar trebui să vă bucuraţi că bloggăriţa voastră nu mai fangirluieşte aiurea după actori şi cântăreţi de douăzeşiceva de ani. Am un realife crush de vârsta mea. Doar că trăieşte la mii de kilometri distanţă.... Ar trebui să mă vedeţi atunci când vibrează telefonul meu a email. Ar trebui să fiu pusă pe iutub. Ah, şi nu vă dau nume. Pentru că sunt egoistă. Muhahaha.
Bine. Vă las în pace. Am sporovăit ca o ţicnită despre tipul ăsta destul.

Am avut cel mai ciudat vis (lucid) forever. Mergeam pe o stradă oarecare şi mă ciocnesc de un stâlp. Stâlpul se transformă într-o raţă al cărei măcăit are ecou ( cică raţele nu au ecou când măcăie ). Şi, în vis eu ştiind măcănicească, îmi dau seama că-mi spune că trebuie să-mi curăţ unghiile cu acetonă. Dar eu nu aveam ojă pe ele. Totuşi, scot acetona din buzunar şi îmi bag degetele în ea. Apoi, strada devine din ce în ce mai mare şi eu din ce în ce mai mică şi soarele (era zi) se transformă în lună şi eu mă urc susususususususus pe cer şi devin o stea care nu străluceşte. The end.

Ah, e în sfârşit vineri. Poate m-aş relaxa, dacă nu ar fi simulările marţea şi joia următoare şi dacă nu aş aştepta un mail... Dar probabil am să mă retrag sub păturica mea acum, cu telefonul lângă mine şi probabil voi citi The Hound of the Baskervilles (da, în engleză) de Conan Doyle (da, adică Sherlock Holmes, achiziţionată de la Cărtureşti cu doar paişpe leuţi sâmbăta trecută).
Bye, lovelies.

4 comentarii:

  1. Oh, ce drăguţ ♥ Nu ştiu de ce am sentimentul că e greşit să te ataşezi aşa de o persoană de la mii de kilometri distanţă, dar mă bucur mult de tot pentru tine :* >:D< Şi cred c-ai avut cel mai tare vis lucid ever :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ştiu, ştiu, sună greşit, dar asta este. Probabil voi sfârşi tragic după vreo două luni, dar am să mă ridic eu. Mersiii :X
      Cât despre vis... chiar nu ştiu de unde le născoceşte mintea mea.
      xox, Semi.

      Ștergere
  2. Aw, ce tare chestia cu penpal-ul! Cum se numeste site-ul? Ca si eu imi tot caut penpalsi si nu prea gasesc. Am incercat si pe omegle, da na' prea multi dubiosi :))
    Interesting visu' lucid .. vreau si eu, da nu reusesc :)). Nu pot sa stau nemiscata, ca tot timpu' imi vine sa ma scarpin sau ceva..

    RăspundețiȘtergere

Comment, pretty please with cherry on top?


up