nooo, you didn't

Happy Christmas!
Ah! Am unşpe followărâtori. Thank yah, guise. Şi 1800+ de vizualizări. Hmm, e ok pentru o lună şi umpic, de când am deschis blogşoru.
Totu' bun şi frumos. Mai puţin ultimul episod din Merlin. Nu încep, că după aia nu mai termin. Doar atât. Bocete şi zbierături. Cam aşa a fost pentru mine. Mai rău decât Reichenbach fall. Şi cine spune că Merthur nu e canon acum, după ce a văzut finalul extrem de gay, dar care nu e defapt gay, îi decapitez maţele.
Buuuun.
Moşu mi-a adus hăinuţe. Blugi, o bluză şi alea-alea. Şi am strâns două meleoane la colindat.
Am uitat să povestesc cum am căzut pe gheaţă joia trecută. Eram cu tata la cumpărăturile de Crăciun, şi după ce ieşim din mall, eu alunec uşurel. Tata mă prinde prima oară, dar cum pun din nou piciorul jos, facem buf amândoi. Să spunem că incidentul s-a sondat cu o tăietură sub buza mea de jos, micuţă, dar enervantă. De ce sunt atât de împiedicatăăăăăăăă??
Mi-am lăsat unghiuţe lungi, care tăcănesc acum sărăcuţele pe tastatură, vopsite drăguţ în albastru.
Lene.
M-am uitat la un film cu Katie McGrath care a fost filmat la noi în ţară, la Peleş şi în Bucărest. Simpatic. Se numea "A Princess for Christmas" sau ceva de genul. Şi la "The Holiday", cu Cameron Diaz şi Kate Winslet şi tipul din Kungfu Panda (vocea, cred). Mi-au plăcut ambele.
Am avut timp să mă ocup de tumblr-ul meu. Am doar câteva gifuri rebloguite pe el, dar în fine. Se numeşte takemebacktosummerdays.
Mă întreb. De ce posturile mele din ultimul timp arată ca şi cum aş face un inventar a ceea ce fac? Ugh. Sunt atât de narcisistă. Dar nu ştiu ce să scriuuuuu. Panicăpanicăpanicăpanicăpanică. Imaginaţia mea e în pană de curent. Sau nu, din moment ce am pe linia de producţie un fanfic nou. E din universul Hunger Games, dar e cu propiile mele personaje.
Mda, tot la ce fac eu şi cu mine ajung.
Şi iar e scurt.
Aaaah. Era cât p-aci să dau "publicaţi", dar mi-am amintit de noua trupă pe care am descoperit-o. Se numeşte Now, now şi e un fel de indie-rock dreamy şi supermegatare. Cele mai faine melodii: Dead Oaks, Wolf, Prehistoric şi Magnet. De pe albumul (singurul) Threads. Până şi coperta albumului e superfaină. Până şi titlurile melodiilor sună asdfghjkl.



"I would kill to be your clothes
Cling to your body and hang from your bones
But I could make a mark if you would let me start

I would kill to be the cold
Tracing your body and shaking your bones
But I can't sleep at night"

12 comentarii:

  1. Să ştii că mie îmi place când scrii despre tine. Şi inventarele sunt prea drăguţe, să dea Trompi să încetezi cu ele.
    Şi wolf sună prea şmecher. Mă rog, primele 10 secunde. Sunt la o rudă şi merge netul ca naiba. Dar versurile sunt waaa :3
    Crăciun fericit, Semi :3

    RăspundețiȘtergere
  2. Bocete la ultimul episod din Merlin zici*Uh..

    Vreau să spun că şi eu am vizionat primul ep. din American Horror Story şi e şubidubaaa de genial!Abia aştept să rămân singură acasă(again) şi să mai vizualizez.Miiii placeee!

    Să ai sărbători fericite,sweetness!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raisa, te uiţi la AHS şi nu-mi zici şi mie? Nu mai avem ce discuta :))

      Ștergere
    2. Iuuuuu..SOORY!:I

      Promit că o să postez pe blog cv despre,pentru că îl ador pe Evan Peters,deşi mie în general nu-mi plac blonzii:D

      Ștergere
  3. Craciun fericit , Semi . Altceva nu stiu ce sa scriu :| .
    Tumblr-ul tau se cheama Summertime Sadness , sau l-am gresit eu ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci iubesc trupa asta! :3 Thanks! Crăciun fericit şi ţie cu toate că a cam trecut. :D

    RăspundețiȘtergere

Comment, pretty please with cherry on top?


up