chilly, cold, and winterish

Lumânări şi ceai cu scorţişoară. Şi o carte siropoasă de un autor cu nume complicat.
 O patură groasă. Foc în şemineu. Pulover pufos şi trei perechi de şosete. 
Şi o mâţă torcând sub calorifer. 
Oh, doamne. Miroase-a iarnă.

Expectuind iarna, m-am decis să-mi împrospătez playlistul cu melodii potrivite anotimpului. Mă rog. Eu percerp iarna ca fiind un timp al self-harmingului cu chestii siropoase, dulcegării, luminiţe orbitoare şi căldurică, care contrastează clişeic cu liniştea peisagistică rece şi tristă de afară. În fine. La eu şi la mine, iarna e un anotimp care e făcut pentru a conştientiza cât de departe e vara. Rezultă melancolie. Da, deci iarna eu ascult melodii lente, mai deeply concocted, cu mesaj şi alte blablauri.
Trecând peste organizarea ciudată a playlistului meu (bazată pe anotimpuri) şi peste bătutul câmpilor, vroiam doar să vă spun că Ed Sheeran e printre cei mai difuzaţi la eu pe device în această nefericită perioadă a friguleţului. El, pe lângă o treime din Take Me Home (noul album 1D), James Blunt, Adele, Lana del Rey şi compoziţiile lui Sam Cushion. Oh, şi coloana sonoră din Harry Potter (preferata mea fiind cea din trei - The Prisoner of Azkaban, dar îmi plac toate).

Bun. Am muzică. Lumânare am de la bam boo. Mi-am luat duminică. Cu aromă de vanilie. Aşaaaa. Mama mi-a tricotat un pulover adorabil şi mai am unul gros şi imens de la New Look. Hmm. Mâţa n-are voie în casă însă. Carte... ... ... arrrgh. Nu găsesc nimic suficient de lacrimogen. Poate puţin Harry Potter, din nou, will do. Focul se rezolvă. Am trei sortimente de ceai numai bune, dar cum nu-mi place să pun scoarţa în ceai, o să parfumez prin cameră.

Reţeta mea pentru iarnă nu e cea mai originală, dar cam asta cer eu de la vacanţa de anul ăsta. Ed Sheeran şi ceiuţ la lumina lumănării. Şi singurică.

Dar pân' la vacanţă, tre' să trec de teze şi simulări. Teza la română mi-a adus-o azi şi spre mirarea mea, I managed to pull a 9,60. Weheee. Dar am dat-o la geogra şi nu cred că, hm, mi-a mers atât de, hm, bine. La mate tre' să-o aducă mâine. Şi simulările îs parcă pe 11-13 or smth like tht. ohgawd. give meh power.


Un comentariu:

  1. Simulari?Nu-mi aminti :((
    Si eu am dat teza la geaografie,si am luat 8 :D Credeam ca o sa iau 6...
    In teza la romana,profa a tinut sa imi scada cat mai mult posibil,nu cumva sa iua 10.Mi-a scazut 3 puncte la o greseala la care colegei mele de banca nu i-a scazut nimic.
    La mate inca nu ni le-a adus,si sper nici sa nu ni le aduca...Iau maxim 9.La mate!:((
    Abia astept vacanta.O sa STAU toata ziua,atunci cand nu o sa desenez (i-am promis lui Mary ca desenez o manga fan-fic).
    Muzica...eu nu pot sa astept vacanta de iarna ca sa ascult melodii lente si lacrimogene-vara asta eram la Techirighiol,si mi-era prea lene ca sa inot (glumesc,era prea rece apa),asa ca stateam pe mal cu castile in urechi,ascultand o melodie de te bufnea plansul in mijlocul plajei si ma uitam la mana.Ce vremuri frumoase!

    RăspundețiȘtergere

Comment, pretty please with cherry on top?


up