Iremediabilly greşiting

Valurile mării se sparg în molecule de gramatică şi cerul curge violet peste imensul cadavru al cotcodăcelii infantile şi cronice. Asta pentru că Bradley James îmi distruge viaţa.

De ce, sfântă buşitură anostă? Adevărul acut al schizofreniei tăcerii străpunge surprinzător surâsul sârguincios al surghiunului. Un semn de carte atârnă pe biletul suicidal al unei cărţi. Plângi, carte! Că tu alte ferfeniţe nu mai primeşti!

Un calculator inutil calculează lungimea vieţii unui creion luând în calcul radicalul calculului eu + caiet. Creioane!, mamă dragă, toceşte-ţi simpatia faţă de foaie. Găureşte alt fluture din găoacele exilului. Fugi, căruţă, nu lăsa în urmă decât Romanica roasă de frânghiile frânte ale tinereţii.

Ambalaje de bomboană îmbibate cu sângele muzical al mâţei dintre lemne... şi un storcător de fructe ce lasă de la sine un miros spumegător. Oh, te rog, rigluţo! Ai atâtea linii! Nu cumva te tai?

Sunt încoronată cu crengile uscate ale oraşului. Tu, balenă din curtea din spate! Da, matale! Ce părere cumplit de blândă ai despre fericirea din elasticul de păr? Râzi, matale, râzi. Las' că-ţi dau eu acetonă...

Ah, iubire de radieră! Te ştergi cu esenţa fricii lor. Te duci, duci, duci după potaia-unicorn de după peretele din aţă. Şi cerneala copilăriei pe care o laşi în urma vieţurilor tale dă în foc. Mai tacă-ţi fleanca, os de lampă! Nu ştii decât să ţii de cald zăpezii!

Bă, tataie! Robinson din boscheţi! Adu-ţi mă, aminte de ăl' ce te-a harponat din apă cu sabia de tuci. Minnie Mouse o să divorţeze de Mickie, îţi zâc eu. Şi tu poţi bă, so ceri de cerşetoare. Îţi spun io, ţăranul de pe câmp, ăl' făr' de nevastă.

Cânţi imul decebalic. Şi tu cântă-l, cântă-l, cântă-l. Până nu o să mai ai dinţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comment, pretty please with cherry on top?


up