Un salut din Neverland

Să vedem.
Au trecut aproximativ doi ani de când mi-am făcut primul blog, care a eşuat în misiunea sa imposibilă de a fi decent. Îl puteţi găsi aici: http://drawwingwords.blogspot.ro/, însă e închis oficial, şi pentru postări, şi pentru comentarii. Asta doar dacă vreţi să vedeţi cu ce mă ocup.

De ce l-am închis? Aveam doar 12 anişori când l-am întemeiat şi nu ştiam să-mi filtrez gândurile (nu că aş şti acum, ahem). A fost închis acum patru luni, timp în care m-am strofocat să-mi organizez priorităţile. Şi astfel a ieşit Finding Words.

Despre nume şi adresă? Da, m-am chinuit să o duc la capăt cu organizarea, dar ce nume să-i pun? Degetele mele pur şi simplu au zburat la tastatură şi au scris adresa din Finding Nemo, P. Sherman, 42, Wallaby Way, Sydney. Cred că fiecare omuşor din generaţia mea o ştie. Animaţia a contribuit într-un mod productiv la mentalitatea mea, şi de asta consider că e numele perfect pentru rodul mentalităţii mele de acum.

Cum scriu? Hmm. Fac multe pleonasme intenţionat. Diminutivez şi augmentez greşit de bunăvoie. Stâlcesc româna şi o amestec cu englezisme. Iau atitudini bipolare în aceaşi postare. Optez pentru limbaje şi exprimari diferite la fiecare postare. Pe scurt, am multe defecte, pe care refuz să le corectez.
Ce puteţi găsi în postările mele?
Recenzii şi recomandări. Muzică. Carte. Film. Seriale.
Poveşti. Ori reale, din viaţa mea lipsită de evenimente, ori ficţionale, scrise de mine. Poezii.
Poze. Racolate de pe 'net sau făcute/editate de mine.

Eu ca personaj? Gen feminin. 14 ani. Puţin cam sărită de pe fix. Maestră a tastaturii şi stăpânitoare a mouse-ul. Deţinătoarea acestui blog. Mai multe detalii? Citeşte şi extrage, nenică.

Chestii out of topic/precizări/ reguliţe:

 1. Tot ce scriu, postez, lipesc, adaug sunt ale mele. Strict © Eu. Doar dacă fac o precizare cu numele sursei.
 2. Conform 1., este interzis să-mi steal-uieşti munca. Nu vă pot pedepsi dacă folosiţi un copy-paste inocent sau mă plagiaţi. Dar o să mă aveţi pe conştiinţă, vă promit.
 3. Conform 1., şi 2., probabil vă întrebaţi de ce mai scriu online, dacă vreau să mă feresc de plagiatori. Sincer nu ştiu. Nu sunt hipster sau geek sau orice alt personaj cultural modern. Nu am blog dintr-un motiv serios. Doar vreau să mi se vadă ideile. Poate cine ştie ce scriitor celebru îmi oferă un parteneriat meseriaş pentru că mi-a citit genialitatea aici.
 4. Comentariile pot fi de orice natură. Orice. Doar cu o singură mare, mare condiţie. Să fie constuctive şi în limita bunului simţ. Ah, sunt două condiţii, cred. Decapitaţi-mă.
 5. Enjoy.

6 comentarii:

 1. Yay, postezi din nou <3 Mă speriasem când am văzut că-ţi închiseseşi blogul.
  Well, ăsta arată foarte bine şi abia aştept următoarele articole :3

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Când ţi-am văzut comentariul, mi-am spus: "BAAAH. Someone really caaaaared!ASDADKVNHJKADNALW."
   Thank you.
   Luff.

   Ștergere
 2. Nu cred ca ma stii, nu-ti prea comentam posturile, dar sa stii ca eram mereu prezenta... C
  and am vazut ca ti-ai inchis blogul, am fost asa disperata incat aproape ti-am trimis un e-mail in care sa te intreb .. de ce? Mi-a fost dor de tine!
  Ma bucur ca ai revenit si abia astept sa-ti citesc si postarile viitoare :)
  Ps: Mai esti directioner? :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu,îmi amintesc, chiar dacă nu comentai des. Nu uit eu aşa de uşor un comentator simpatic.
   ;)
   Şi eu mă bucur că am revenit, hehe.
   PS: Da, mai sunt, şi încă mai tare ca înainte.

   Ștergere
 3. O sa incep prin a spune ca iti iubesc titlul blogului si descrierea personala. Iubesc blogurile care au acelasi limbaj si stil pe care il utilizezi tu.Sarcasmul, glumele,sinceritatea, foarte dragut, what can I say.Tine-o tot asa, mai ai inca un cititor neinsemnat din momentul asta:D
  Sam.

  RăspundețiȘtergere
 4. De ceva vreme urmaresc acest blog. Si imi place...ideed...

  RăspundețiȘtergere

Comment, pretty please with cherry on top?


up