7 secrets

Lepşuită către mine de Rose.
Trebuie să scriu 7 secrete despre mine pe care nu le-am spus nimănui din blogosferă până acum.

#1
Peretele meu deasupra patului e acoperit cu un colaj Harry Potter. Adică. Replicile amuzante, witty, sau citate memorabile, împreună cu vrăji, poţiuni şi diferite intrumente sunt scrise toate, toate pe peretele meu, pe nişte bileţele albe şi lipite cu pritt (gumă dinaia albă). Am şi desenată emblema Hogwarts şi deasupra de tot e scris Harry Potter cu literele specifice, fulgerătoare. L-am făcut în vacanţa trecută de iarnă. Mă trezesc uneori privindu-l şi îmi amintesc de pasiunea mea pentru seria asta, pasiune pentru care nu prea am timp.
I wanna go there tooooooo.

#2
Am radiere cu 1D. Hehe. Mara&Miruna mi le-au adus din excursia lor din străinătate. Sunt şase, cinci cu feţele lor şi una cu sigla. Şi pe lângă asta, am tot şase postere cu ei, unul cu toţi cinci şi câte unul cu fiecare      în parte. Nu sunt extrem de nebună după ei, dar îmi plac pur şi simplu. Sunt simpatici. Deşi nu prea ascult muzică contemporană sau pop, ei sunt singura excepţie, nu ştiu de ce.
No comment.

#3
Înainte să adorm, ascult melodii cu unde ce influenţează visele. Bănuiesc că aţi auzit. Sunt nişte frecvenţe pe hertzi care păcălesc creierul. Eu le folosesc ca să visez lucid. Şi chiar merge, să ştiţi.

#4
Când am fost introdusă pentru prima oară în lumea anime, mi se părea că yaoi-ul era cel mai dezgustător lucru existent (animeurile bazate pe boyxboy). Acum nu mă mai deranjează aşa tare, atât timp cât nu e grafic şi explicit. Bromance e ok. Asta mi se întâmplă dacă mă uit la Merlin şi la Sherlock.
Internet! You did it this time.


#5
Am o slăbiciune imensă pentru mâţele de pe internet. Enuff said.

Hey, human. I would like a pat, thank you very much.

#6
Când sunt copleşită de plictiseală, fac cele mai ciudate chestii. Cum ar fi. Statul cu picioarele pe perete şi cu capul atârnând pe marginea patului, citind invers. Inventat cuvinte precum 'propusionalitatică' (care înseamnă forţa cu care mintea umană înglobeşte sugestii) sau 'albestaticiozitate' (cât la sută e albit părul cuiva). Echilibristică cu laptopul pe cap (nu, repet, nu încercaţi). Lipitul întregii benzi de scotch pe braţul meu. Şi alte activităţi lipsite de sens si logică.
Just Sherlock without a case to resolve.


#7
Uneori nu am chef să port discuţii awkward. Îmi place să-mi fie povestite întâmplări dinastea şi să mor de râs, dar urăsc să fiu în una sau să văd una. Pot spune cu uşurinţă că cea mai mare temere a mea sunt chestiile awkward. Weird, ain't I?
Zoey Deschanel. Pretty as always.

Şi asta a fost. Aşa am combinat un gif post cu o leapşă. Muhahaha.
E liberă pentru luat. Cine-o vrea, să o fure.

Imagini racolate de pe tumblr/ weheartit.

6 comentarii:

  1. Chestia cu visele lucide -- GENIAL! Si eu visez lucid cateodata <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci c-ai luat leapşa :* :* Ai mai putea scrie despre lucid dreaming? Vreau să încerc şi eu, doar că nu ştiu prea multe despre asta. Plus că-mi place mult cum scrii :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur. Aş putea face un post în curând. Am mai adunat nişte informaţii de când am postat pe blogul vechi. Fii pe fază.

      Mersi mult.
      xx, Semi.

      Ștergere
  3. #1 . Graah , ningen , de ce tineti sa ma torturati cu numarul UNU ? Eu n-am aproape nimic in camera , care sa ma reprezinte cu adevarat . Cu ce chestii imi plac nu gasesti un poster nici in tara din care provin chestiile . Si chiar daca ar fi , cine s-ar duce pana in Japonia sa-mi ia si mie un poster cu Shunichi Miyamoto ?
    #2. Radiere . RADIERE . Glumesti (ExtremellyF*ckingJealous) ?
    BTW , de cate ori ai sters cu ele :X ?
    #3 Sincer ? N-am auzit EVER . Nu ma credeti ? Abia astept postul , sa aflu mai multe .
    Dar acum pe bune 99% din visele mele sunt lucide. Cateodata ma sperie (my sister knows more)
    #4 YAOI~ !!! Crede-ma , ador yaoi-ul =3
    #5 OMG omg omg omg xD !!!!!!!!!! Too much cuteness =3 ... *XP dead *
    #6 Plictiseala e buna . Multe idei imi vin din plictiseala . Desi nu ma plictisesc prea des .
    #7 Weird ? De ce ?
    Scuze pt. disparitia primului comentariu, my computer must be broken ><

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. #2 Hehee. Nu am şters cu radierele niciodată... Sunt încă împachetate în tubul lor. Sunt de colecţie, ce mai.
      #7 Nu ştiu... mai cunoşti pe cineva căruia îi e frică să audă pe alţii zicând prostii? Just sayin'...

      xx

      Ștergere
    2. #7 Nu tot timpul , dar cateodata mi-e frica de asta .

      Ștergere

Comment, pretty please with cherry on top?


up